Zoeken
Werken bij Consellt
Post je CV
Jobs By Mail
Kantoren
Acties
Mijn consellt
Home

Home Sales jobs sales representation Internationaal Junior International Account Manager

Via Consellt Roeselare
Vacaturedatum: 9/05/2018 | Referentie: 14173
15 van de vacatures < Vorige job | Volgende job > << Terug naar zoekresultaten
afdrukkenInteresse  Interesse
Junior International Account Manager


Functieomschrijving
Het begint met luisteren naar de klant, trends op te volgen en gestructureerd de markt in kaart te brengen. Aan de hand van deze informatie communiceer je doelgericht naar onze designers, die telkens opnieuw producten op maat ontwikkelen. Ben je succesvol in die gerichte communicatie, dan is de kans op slagen zeer groot. Zo scoor je order na order, deels met bestaande klanten, deels bij nieuwe prospecten.
Afhankelijk van je talenkennis en productvoorkeur kunnen we je positioneren in Europa of overzeese markten. Reken de helft van de tijd zakenreizen en beursdeelname. De rest van jouw tijd bereidt je jouw sales binnen voor alsook de communicatie met ontwikkeling van en rond jouw product.

Profiel
Wij mikken op een bachelor met een eerste commerciële werkervaring en een uitstekende kennis van minstens één vreemde taal (E/F/D). Uiteraard is verkopen datgene wat je echt graag wil doen. Een vleugje creativiteit, graag iets moois maken en affiniteit met een sterk technisch product zijn de cruciale elementen om de liefde voor het vak te ontwikkelen. Bovendien ben je graag onderweg en kun je je gemakkelijk inleven in verschillende zakelijke culturen.

Aanbod
Je komt terecht in een dynamische bedrijvengroep, met een Belgische verankering en business units in de Verenigde Staten, Indië en China. Je mag rekenen op een grondige technische opleiding, on the field sales training en veel ruimte voor eigen initiatief. Het salaris wordt bepaald in functie van je ervaring en competenties, aangevuld met een smartphone, laptop, Ipad, firmawagen met tankkaart en maaltijdcheques.

 Bedrijfsinformatie
Onze klant is gespecialiseerd in de creatie en productie van zowel geweven als gebreide matrasstoffen. Hiermee dringen ze door tot in de slaapkamers van miljoenen mensen, en dit wereldwijd. Het betreft een volledig geïntegreerd bedrijf, met naast een ultramoderne jacquardweverij en -breierij, een volledig geautomatiseerde garen- en stukververij en diverse veredelingslijnen met de modernste technologie.

Wil je meer info?
Neem contact op met Charlotte Michiels, Consellt Roeselare, Meensesteenweg 405 A, 8800 Roeselare, 051 245 245

Interesse?
Duid hier alvast je interesse voor deze vacature aan. Je komt terug in je zoekresultaat waar je nog andere jobs kan selecteren

afdrukkenInteresse  Interesse
15 van de vacatures < Vorige job | Volgende job > << Terug naar zoekresultaten


SAMENGEVAT

Functie
sales representation

Jobtype
Voltijds

Regio
Internationaal

Sector
Textielindustrie / leder / confectie

nl | fr
Toevoegen aan mijn favorieten | Sitemap | Alle vacatures…
Erkenning VG 158/BU, WG W.INT.208 B-AB08.009
by 4all Solutions